Ads Top

Belfius lanceert digitaal omnikanaal beleggingsadvies voor iedereen

Ondanks de historisch lage rentevoeten staat er nog steeds meer dan 260 miljard euro op spaarrekeningen in België. Een van de redenen die daarvoor wordt aangehaald, is te weinig tijd om naar het kantoor te komen om mogelijke alternatieven te bekijken, en het ontbreken van individueel advies dat dankzij de digitale kanalen op elk ogenblik voorhanden is.

Het is om aan die vraag te beantwoorden dat Belfius het digitaal – omnikanaal beleggingsadvies lanceert dat 24/7 beschikbaar is via smartphone, tablet of pc. Op basis van de specifieke financiële stituatie van de klant, zijn strategie, ervaring, kennis en verwachtingen.

Belfius is naar eigen zeggen de eerste en enige bank in België die echt omnikanaal beleggingsadvies aanbiedt. Het advies staat open voor iedereen, en is conform de MiFID II-reglementering. Elk voorstel komt er immers pas nadat de klant zijn gedetailleerd beleggersprofiel heeft bepaald en bevestigd, zodat we precies op de hoogte zijn van zijn kennis en zijn ervaring met financiële producten, zijn strategie, zijn beleggingshorizon enz. Meer dan ooit houdt deze omnikanaal aanpak rekening met de persoonlijke wensen van elke klant.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.