Ads Top

Binance adviseert: haal crypto’s vóór 17 augustus weg

Vanaf heden is het in Nederland niet meer mogelijk om te handelen op Binance. Het grootste handelsplatform ter wereld mag hier niet meer zijn diensten aanbieden en heeft de Nederlandse gebruikers dan ook aanbevolen om hun crypto assets voor de einddatum van 17 augustus 2023 van het platform te halen. Hierbij is een overeenkomst gesloten om de klanten door te verwijzen naar het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce, dat afgelopen maand al een flinke toename in klanten zag.

Om het voor klanten makkelijker te maken, heeft Binance een overeenkomst afgesloten met het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce. Wanneer gebruikers nu inloggen in hun account bij Binance, kunnen ze met een klik op de knop automatisch al hun crypto assets over laten zetten naar een Coinmerce account, dat direct zal worden aangemaakt. Om de nieuwe gebruikers tegemoet te komen, heeft Coinmerce afgelopen maand een volledige exchange gebouwd en ruim honderd coins aan hun collectie toegevoegd. Daarin zijn ze nu al de grootste in Nederland, met een aanbod van bijna 350 coins.

Op vrijdag 16 juni kondigde Binance aan na een maand de Nederlandse markt te verlaten. Tot 17 juli was het mogelijk te handelen op het platform, maar vanaf heden kunnen gebruikers alleen hun crypto’s opnemen. In de tussentijd zijn veel Nederlandse gebruikers al overgestapt naar andere cryptoplatforms. Voor de crypto’s die nog op Binance staan, is er tot 17 augustus 2023 de tijd om deze er af te halen. Na deze datum behoudt Binance zich alle rechten voor om passende maatregelen te nemen, waaronder het sluiten van de individuele Binance wallets. Klanten worden nu dan ook dringend verzocht om hun crypto’s vóór 17 augustus van het platform te halen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.