Ads Top

Eerste AI belastingadviseur

Gekko lanceert de eerste AI belastingadviseur chatbot, de GekkoBot. GekkoBot is een praktische toepassing van het Large Language Model van ChatGPT. Hiermee kunnen alle ondernemers op Gekko snel en eenvoudig fiscaal advies inwinnen over belastingen. GekkoBot is per direct beschikbaar op www.getgekko.com voor alle meer dan 150.000 ondernemers op Gekko.

Gekko bedient al jaren vele zzp’ers en andere kleine ondernemers met gemakkelijk te gebruiken administratieve IT tools en diensten, zoals urenregistratie, het scannen van bonnen, het versturen van offertes en facturen. GekkoBot past goed binnen die productfamilie aangezien het met deze nieuwe AI ChatBot heel snel en gemakkelijk wordt om vragen te stellen over al deze tools. Niet alleen over hoe ze werken, maar ook hoe ze het beste kunnen worden toegepast op basis van de regels van de Belastingdienst.

ZZP’ers en kleine ondernemers in Nederland hebben grote behoefte aan gemakkelijk en goedkoop toegang tot informatie. Terwijl fiscaal advies vaak lastig, duur en ook tijdrovend is. Voor die groep is GekkoBot de oplossing. Bovendien past GekkoBot ook perfect in de ontzorg-visie van Gekko, waarbij handige toepassingen van nieuwe en bestaande technieken worden ontwikkeld voor ondernemers. Het ontwikkelen van een AI belastingadviseur op het ChatGPT algoritme is daarmee een perfect voorbeeld van een dergelijke toepassing.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.