Ads Top

BNP Paribas Fortis past rente aan

Op 1 augustus 2023 passen BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! de tarieven aan voor de klassieke gereglementeerde spaarrekeningen: Spaarrekening  van BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! en gereglementeerde “Blue Select Spaarrekening” van Fintro.

De basisrente stijgt van 0,15% naar 0,25% en de getrouwheidspremie stijgt van 0,10 % naar 0,25%.

Voor de PRO Spaarrekening, een spaarrekening voor rechtspersonen, feitelijke verenigingen en andere entiteiten zonder rechtspersoonlijkheid, wordt de basisrentevoet eveneens aangepast  van 0,15% naar 0,25% en de getrouwheidspremie stijgt van 0,10% naar 0,25%.

BNP Paribas Fortis, Fintro en Hello bank! passen op 1 augustus 2023 ook de tarieven aan voor de Spaarrekening Plus: de basisrente blijft onveranderd 0,50% en de getrouwheidspremie stijgt van 0,75 % naar 1%.

De spaarder ontvangt een getrouwheidspremie op elke storting die gedurende een ononderbroken periode van 12 opeenvolgende maanden op zijn spaarrekening blijft staan. De betaalde getrouwheidspremies genereren op hun beurt interest. De getrouwheidspremie wordt uitbetaald op de eerste dag na het einde van het kwartaal waarin deze is verworven (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober of wanneer de rekening wordt afgesloten).

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.