Ads Top

Openbank geeft tot 100 euro aan elke nieuwe klant van hun Robo-Advisor beleggingsdienst

Openbank, de 100% digitale bank van de Santander Groep, biedt nieuwe klanten van Robo-Advisor extra voordeel met een welkomstbonus van 50 euro.

Deze actie is gericht op bestaande klanten (spaarders) en nieuwe klanten.

Om de bonus te ontvangen kunnen klanten tot en met 15 juni aanstaande de promotiecode ROBO5050 invoeren op de website of de bank-app. Voorwaarde is dat ze vóór 30 juni aanstaande minimaal 3.000 euro op de beleggingsrekening storten.

Deze nieuwe gebruikers kunnen bovendien een tweede bonusuitkering ontvangen van nog eens 50 euro, waarmee de totale bonus uitkomt op 100 euro, als ze periodieke bijdragen aan hun portfolio doen voor een minimumbedrag van 100 euro per maand. Dit beleggingsplan moet ten minste 12 maanden lopen.

Daarnaast biedt de bank ook tot maximaal 600 euro aan elke klant van Robo-Advisor die nieuwe gebruikers voor de geautomatiseerde beleggingsservice werft: 60 euro per uitgenodigde klant. Deze actie loopt af op 30 juni. Het bedrag zal worden uitbetaald de maand nadat de nieuwe gebruikers aan de voorwaarden hebben voldaan. Deze gebruikers moeten zich eveneens aanmelden vóór 30 juni en ten minste 3000 euro storten.

Robo-Advisor biedt gebruikers de mogelijkheid om hun spaargeld gediversifieerd te beleggen met de hulp van het beleggingscomité van Openbank (geadviseerd door BlackRock en Santander Asset Management) vanaf een minimumbedrag van 500 euro. De beleggingsdienst omvat vijf succesvolle beleggingsstrategieën die in de afgelopen drie jaar aantrekkelijke rendementen behaalden. De drie meest dynamische profielen behaalden in die periode rendementen van tussen de 20 en 30%. Klanten kunnen de strategie of strategieën kiezen die ze het meest aantrekkelijk vinden, binnen hun risicoprofiel.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.