Ads Top

Rabo lanceert nieuwe betaalpas

Rabobank start in de tweede helft van 2022 met de uitgifte van een nieuwe betaalpas. De bank stapt af van haar bestaande debitcardportfolio en lanceert Visa Debit: een toekomstbestendige debetkaart.

Met deze nieuwe betaalpas kunnen klanten van Rabobank gemakkelijk en veilig in winkels en online betalen in Europa en daarbuiten.

Visa Debit is rechtstreeks gekoppeld aan de bankrekening van de klant, zodat zij eenvoudig inzicht hebben in hun uitgaven. De nieuwe betaalpas komt ook tegemoet aan de vraag van veel consumenten naar duurzame oplossingen, aangezien Rabobank alle kaarten produceert van gerecycled materiaal.

Daarnaast biedt Visa Debit toekomstbestendige mogelijkheden zoals tokenization en vooruitstrevende fraudepreventietools. Met de aankoopbescherming van Visa worden consumenten niet verantwoordelijk gehouden voor ongeautoriseerde kosten die met Visa Debit zijn gemaakt, volgens de voorwaarden van de bank die de kaart uitgeeft.

Miljoenen klanten van de Rabobank ontvangen hun Visa Debit-kaart automatisch en hoeven zelf geen actie te ondernemen. Meer informatie over de extra functies van de nieuwe bankpas volgt in de loop van 2022.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.