Ads Top

Syntrus Achmea mag nog eens drie miljard euro beleggen voor Attens Hypotheken

Syntrus Achmea Real Estate & Finance mag nog eens drie miljard euro beleggen in Nederlandse woninghypotheken voor Attens Hypotheken, dat exclusief beschikbaar is voor (oud-)werknemers in de sector zorg en welzijn. Daarmee verdubbelt de portefeuille van het hypotheekmerk de komende jaren in omvang.

Attens Hypotheken worden sinds 2015 verstrekt door Attens Hypotheken bv, een dochter van Syntrus Achmea. Het label is ontwikkeld met medewerking van PGGM&CO, de ledenorganisatie van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. De hypotheken hebben speciale kenmerken, die een eigen huis voor de deelnemers van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) een stuk dichterbij brengen.

Bijzonder aan Attens Hypotheken is dat een onregelmatigheidstoeslag en inkomsten uit tijdelijke en nul-urencontracten kunnen meetellen voor de berekening van de maximale leencapaciteit. Daarnaast mogen ouders van ‘starters’ meetekenen voor de lening en ontvangen woningeigenaren een rentekorting als zij energiebesparende maatregelen nemen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.