Ads Top

Senioren door coronacrisis extra kwetsbaar voor financieel misbruik

De coronacrisis en de maatregelen die sinds de virusuitbraak in Nederland zijn genomen, maken senioren extra kwetsbaar voor financieel misbruik.

Nu veel ouderen de deur niet meer uit kunnen, neemt de kans op financieel misbruik volgens ABN AMRO toe. Vaak proberen oplichters eerst het vertrouwen te winnen en iemand te verleiden persoonlijke gegevens te delen.

Om te zorgen dat zij ook in deze moeilijke tijd zelfstandig financiële beslissingen kunnen nemen, kunnen seniore klanten van de bank vanaf vandaag terecht bij de Seniorenlijn van ABN AMRO.

ABN AMRO heeft op dit moment zo’n 700.000 senioren als klant (dit zijn klanten met de AOW-gerechtigde leeftijd). Onder hen bevinden zich veel ouderen die minder goed behendig zijn in een online omgeving en tegelijkertijd minder makkelijk hun huis kunnen verlaten.


De Seniorenlijn is te bereiken onder telefoonnummer 088 - 226 26 12 en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Buiten kantooruren kunnen de klanten terecht bij ons contact center via 0900-00 24.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.