Ads Top

Extra maatregelen voor aandeelhoudersvergadering ABN AMRO

In het kader van de coronapandemie heeft ABN AMRO extra maatregelen genomen voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 april 2020.

Namens ABN AMRO zal slechts een beperkt aantal leden van de Executive Board en de Raad van Commissarissen de vergadering persoonlijk bijwonen; de andere leden nemen op afstand deel.

Sociale bijeenkomsten en catering rondom de vergadering zijn afgelast. Er wordt voor en na de algemene vergadering geen receptie verzorgd.

Zoals eerder aangegeven, doet ABN AMRO een dringend beroep op aandeelhouders en certificaathouders om de vergadering niet persoonlijk bij te wonen en om gebruik te maken van de mogelijkheid hun stemrecht uit te oefenen via elektronische of schriftelijke volmacht, of via virtuele participatie. Dat kan via www.abnamro.com/evoting. Zoals gebruikelijk is de vergadering te volgen via de webcast via www.abnamro.com/shareholdermeeting.

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.