Ads Top

Plaatsing Geldmaat vertraagd

De plaatsing van de Geldmaat, de nieuwe gezamenlijke geldautomaten van de grote banken ING, ABN AMRO en Rabobank, loopt vertraging op als gevolg van het coronavirus. Dat zegt een woordvoerder van Geldmaat woensdag desgevraagd tegen NU.nl.

Zodra de maatregelen dat toelaten, pakt men het fysieke gedeelte van de planning weer op.

In januari vorig jaar werd de eerste Geldmaat geplaatst, nu zijn er ruim duizend.

4 opmerkingen:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. INTERNET SCAM ALERT‼ ️

   Het internet staat tegenwoordig vol met SCAM ADS, vooral in reacties van verschillende sites en blogs. Een groot aantal individuen is het slachtoffer geworden van oplichting en heeft veel geld verloren aan SCAMMERS. De meeste veelvoorkomende zwendel die u kunt zien
   ❌BANK LENING SCAM. ❌BINAIRE OPTIES SCAM.
   ❌LOTERIJ SCAM. ❌ HACK SCAM. en verloor meer ......

   ✳️De grote vraag is: 'Kan iemand zijn geld terugkrijgen dat is verloren door internetzwendel⁉️
   Ik zal ja zeggen en u vertellen hoe.

   De enige manier om je te herstellen is om een ​​hacker in te huren die je zal helpen je geld terug te nemen van deze oplichters en vandaag is je geluksdag, je hebt net de jongens ontmoet die perfect zijn voor de klus.

   WIE ZIJN WE❔
   Wij zijn PYTHONAX, een groep bekwame hackers en hebben onze tijd besteed aan het helpen van individuen om hun geld terug te krijgen van INTERNET SCAMMERS. Er is een onderzoek uitgevoerd om het bedrag aan geld dat door Scam is verloren te berekenen, en er werd bevestigd dat er jaarlijks meer dan $ 3 miljard dollar is.

   HOE WERKEN WIJ❔
   We bestuderen allereerst de oplichter die ons is aangeboden door het persoonsapparaat (telefoon of computer) te hacken om informatie te krijgen over hoe, waar, deze persoon geld houdt dat hij / zij oplicht als mensen van (zoveel van deze oplichters redden niet echt het geld in banken, ze stapelen het geld meestal in een Bitcoin-portemonnee, op die manier is het veilig en niet traceerbaar voor autoriteiten) en we werken aan een strategie om het geld terug te krijgen en terug te geven aan wie ze hebben bedrogen.

   Contact opnemen is eenvoudig, geef ons een bericht via onderstaande e-mail.
   E-mail: PYTHONAX@OUTLOOK.COM

   Als u een slachtoffer bent van internetzwendel of u kent iemand die dat is, neem dan onmiddellijk contact met ons op. U bent 💯% veilig om contact met ons op te nemen, onze e-mail is zeer veilig.   We bieden ook Legit Hacking Services zoals-:
   🔸 Telefoon hacken / klonen
   🔸 E-mail hacken en wachtwoordherstel
   🔸 Social Media Hacking & Passowrd Recovery
   🔸 Herstel van verwijderde bestanden 🔸Mobil Tracking
   🔸Virusdetectie en eliminatie. enzovoort

   E-mail: PYTHONAXHACKS@GMAIL.COM
   Pythonax.
   2020 © Alle rechten voorbehouden.

   Verwijderen
 2. Vraag een snelle lening aan !!!!!!!!!

  Zoekt u fondsen om kredieten en schulden af te betalen? Vind je jezelf in een
  beetje moeite met onbetaalde rekeningen en weet niet waar ik heen moet of waarheen
  beurt? Hoe zit het met het vinden van een gerenommeerd bedrijf voor schuldconsolidatie dat dat kan
  u helpen bij het verminderen van de maandelijkse afbetaling, zodat u betaalbaar bent
  terugbetalingsmogelijkheden en ruimte om te ademen als het gaat om het einde van
  de maand en de rekeningen moeten worden betaald? Ashtondillon bevestigt Lening thuis is de
  antwoord. Verlaag uw betalingen om uw maandelijkse uitgaven te ontlasten. Bij interesse vriendelijk WhatsApp +1 (347)808-5696 OF E-mail: ashtondillon250@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, solliciteer wereldwijd voor een snelle en gemakkelijke lening. Vanwege de snelle verspreiding van de CORONA VIRUS (COVID-19) in de wereld, hebben de internationale financiële instellingen (IFI), waaronder de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, de International Finance Corporation en de financiële raad van de Europese Unie, een aantal geregistreerde particuliere kredietverstrekkers om een ​​lening zonder onderpand aan te bieden met online directe leninglevering om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van deze periode van COVID19-epidermis. contacteer ons voor meer informatie. e-mail: kateloansss@hotmail.com of WhatsApp: + 2348075180625

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.