Ads Top

Eerste werkdag ABN CEO Robert Swaak

ABN AMRO’s nieuwe CEO Robert Swaak heeft deze week zijn eerste werkdag aangevangen bij de bank. Hij neemt deze taak over van Kees van Dijkhuizen.

De eerste kennismaking van Robert Swaak met de 20.000 medewerkers van ABN AMRO verliep via een persoonlijke videoboodschap.

Op LinkedIn schrijft hij: 'Ik heb grote bewondering voor wat Kees samen met zijn team heeft opgebouwd. Onder hun leiding kwam er een duurzame strategie en de purpose Banking for better, for generations to come. Dat deze purpose beleefd wordt is duidelijk te zien in de huidige crisissituatie. Ik kijk uit naar al mijn ontmoetingen binnen en buiten de bank.'

1 opmerking:

 1. Hallo allemaal, ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al hadden gekregen van Steve Wilson Loan Firma. Eerlijk gezegd dacht ik dat het oplichterij was, en toen besloot ik een verzoek in te dienen op basis van hun aanbevelingen. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening van $ 720.000, die ik voor zaken had aangevraagd. Dit is echt goed nieuws en ik ben zo blij dat ik iedereen adviseer die een echte lening nodig heeft en die zeker zal terugbetalen via hun e-mail (WhatsApp) +16673078785 Er zijn oprechte kredietverstrekkers!
  Ze kunnen u een lening lenen.
  Neem contact op met de heer Steve Wilson.
  E-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com
  WhatAapp: +16673078785

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.