Ads Top

Samenwerking FIOD en TU Delft op het gebied van opsporing digitale en financiële criminaliteit

Onderzoekers en studenten van de TU Delft gaan de FIOD helpen met hun strijd tegen de digitale en financiële misdaad. Na een pilot gaat nu een meerjarig onderzoeksprogramma van start.

De onderzoekers brachten eerder de aard en omvang van deze marktplaatsen op het Dark Web in kaart en onderzochten wat de FIOD - en in het bijzonder het Financial Advanced Cybercrime Team (FACT) - er aan kunnen doen.

Zo werd methode ontwikkeld om de omzet van verkopers nauwkeurig te berekenen, zodat de FIOD crimineel vermogen wetenschappelijk onderbouwd kan ontnemen. Een andere methode helpt mee om centrale spelers op deze markten te identificeren.

Onderzoekers en studenten van de TU Delft krijgen een vaste plek bij de FIOD, waardoor zowel volgens de veiligheidsvoorschriften van de FIOD, als met wetenschappelijke standaarden gewerkt kan worden aan het gezamenlijke onderzoeksproject.

Een tweede lichting afstudeerders van de TU Delft start in februari 2020 bij het Financial Advanced Cyber Team (FACT) van de FIOD.

1 opmerking:

 1. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.