Ads Top

Covid-19-krediet met staatsgarantie reeds beschikbaar voor Belfius klanten

Belfius heeft zijn Covid-19-krediet met staatsgarantie ten ondersteuning van gedupeerde ondernemers inmiddels reeds geïntegreerd in zijn kredietverleningssysteem.

Een aangepast kredietaanvraagformulier met daarin de verklaring op eer staat ter beschikking van klanten.

Ook vóór de garantieregeling bleef Belfius overigens kredieten verlenen. Met heel veel klanten is al besproken hoe de bank hen kon helpen, en Belfius kende inmiddels reeds voor 300 miljoen euro uitstel van kapitaalaflossingen toe op kredieten en leasings aan ondernemers en ondernemingen.

Dirk Gyselinck, lid van het directiecomité van Belfius Bank en verantwoordelijk voor Public en Corporate Banking, zegt: 'Grote ondernemingen nemen meer hun kredietlijnen op, kleine bedrijven vragen  eerder om betalingsuitstel. Voor hen betekent dat gemiddeld 20.000 euro minder uitgaven op zes maanden. Dat is een significant bedrag waarmee ze andere kosten kunnen betalen.'

1 opmerking:

  1. Mijn naam is Silvia Scali en ik ben mantelzorger. Ik merk dat ik op dit moment het gelukkigst ben. Ik kom als getuigenis van een lening tussen individuen die ik zojuist heb ontvangen. Ik heb mijn lening gekregen dankzij de service van de heer Pierre Michel. Ik begon de procedures met haar afgelopen vrijdag en op dinsdag 10:45 aangezien de banken niet op zaterdag werken, toen kreeg ik de bevestiging dat de overboeking van het bedrag van mijn verzoek van € 85.000 naar mij op mijn rekening was gestuurd en na overleg heel vroeg mijn bankrekening, tot mijn grote verbazing was de overboeking succesvol. Hier is zijn e-mail. combaluzierp443@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.