Ads Top

Mark Pensaert benoemd tot lid raad van commissarissen Rabobank

De Algemene Ledenraad van Rabobank heeft Mark Pensaert benoemd tot lid van de raad van commissarissen. Hij is aangetreden per 8 april 2020.

De Belg Mark Pensaert (1964) behaalde zijn Master of Law aan de Universiteit van Gent en specialiseerde in Corporate and Securities Law aan de Universiteit van Cambridge. Hij is zijn carrière gestart bij de zakenbank Lazard in London en heeft door de jaren heen gedegen internationale ervaring opgedaan in diverse takken van sport in het bank- en verzekeringswezen.

In het bedrijfsleven was hij ook actief als financieel directeur bij een aantal grote familiebedrijven in diverse sectoren. Sinds mei 2018 vervult Pensaert adviesrollen en commissariaten bij een aantal vooraanstaande beursgenoteerde Belgische en Franse bedrijven. Hij is thans toezichthouder bij Agfa-Gevaert N.V. en Tikehau Capital Belgium S.A.
 
De raad van commissarissen van Rabobank bestaat verder uit Ron Teerlink (voorzitter), Marjan Trompetter (vice-voorzitter), Annet Aris, Leo Degle, Petri Hofsté, Arian Kamp, Jan Nooitgedagt en Pascal Visée.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.