Ads Top

VEB bereikt ook schikking met voormalige bestuurders en commissarissen van InnoConcepts

Beleggersvereniging VEB heeft ook een minnelijke regeling getroffen met voormalige bestuurders en commissarissen van InnoConcepts. In totaal is maximaal ruim 3 miljoen euro beschikbaar als vergoeding voor koersschade voor daarvoor kwalificerende InnoConcepts-beleggers.

De schikking geldt alleen voor VEB-leden die vóór 30 september 2017 lid zijn geworden van de VEB, zich voor die datum tevens als zodanig hebben aangemeld voor deelname aan de Innoconcepts-actie van de VEB en die nog lid zijn van de VEB op het moment van uitkering onder deze minnelijke regeling.

Ook geldt de schikking voor professionele beleggers die vóór 8 september 2016 als zodanig partner zijn geworden van de VEB en die zich vóór die datum op geldige wijze en uitdrukkelijk als professionele belegger bij de VEB hebben aangemeld voor deelname aan de actie van de VEB inzake InnoConcepts.

Alleen beleggers die voldoen aan alle voorwaarden ontvangen een vergoeding. Deze beleggers zullen hierover later apart worden bericht.

Beleggers die niet voldoen aan de hiervoor beschreven voorwaarden, kunnen geen aanspraak maken op compensatie onder de bereikte regeling. De door de VEB tegen de voormalige bestuurders en commissarissen bij de rechtbank Amsterdam aanhangig gemaakte procedure is definitief geëindigd.
Samen met de vorige twee InnoConcepts-schikkingen zullen kwalificerende deelnemers naar verwachting meer dan de helft van de geleden koersschade over de relevante periode vergoed krijgen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.