Ads Top

Nieuw design mobiel bankieren-app Rabo

De Rabobank gaat zowel de app als de omgeving voor internetbankieren de komende tijd stapsgewijs vernieuwen. Er komt onder andere een gloednieuw design voor de mobiel bankieren-app, meldt iCulture.

Klanten kunnen straks eenvoudig hun betaalrekeningen van andere banken toevoegen in het startmenu. Deze nieuwe mogelijkheden ontstaan met de invoering van de PSD2-regelgeving. De komende maanden zullen de functies stap voor stap zichtbaar worden.

In totaal heeft een team van 200 Rabo-ontwikkelaars gewerkt aan het vernieuwen van de app. De app werkt in principe hetzelfde op zowel iOS, Android of op een laptop. Het voordeel hiervan is dat updates in keer worden doorgevoerd.

De Rabo app is in totaal al meer dan 4,5 miljoen keer gedownload.

1 opmerking:

  1. Bent u op zoek naar een betrouwbaar fonds / service? We lenen geld uit aan landelijke en enkele andere landen overzee. wij bieden alle soorten legitieme leningen zoals onroerend goed, zakelijke leningen, persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, enz. tegen een betaalbare rente van 3%. Als je een deal hebt die financiering nodig heeft, stuur me dan een e-mail met meer details, zodat we kunnen bespreken en regelen hoe je je deal kunt financieren en zo snel mogelijk kunt afsluiten. Als je geïnteresseerd bent, post me dan nu op e-mail: alexcredit40@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.