Ads Top

Nieuw 'buitenlands' bloed voor ABN AMRO-team dat beursgangen begeleidt

ABN AMRO Equity Capital Markets (ECM) adviseert en begeleidt bedrijven die aandelen transacties doen op de kapitaalmarkten. Bijvoorbeeld door middel van een beursgang maar ook bij plaatsingen van bestaande aandelen. In de Benelux speelt ABN AMRO op dit terrein een leidende rol; de bank was de afgelopen jaren betrokken bij het overgrote deel van alle ECM transacties.

De verwachting naar de nabije toekomst is dat bedrijven de kapitaalmarkt zullen blijven zoeken. Om haar leidende rol verder uit te bouwen heeft ABN AMRO deze zomer een aantal ervaren bankiers aangetrokken. Het gaat om drie Nederlandse bankiers die hiervoor in het buitenland werkten.

Paul Huysmans, afkomstig van Deutsche Bank in Londen, wordt samen met Maarten Blomme verantwoordelijk voor het ECM team. Paul heeft ruim 17 jaar ECM ervaring, bij zowel Deutsche als bij Credit Suisse.

Arthur van Dijk, met eveneens 17 jaar ECM ervaring, wordt executive director in het ECM team. Hij maakt de stap vanuit Macquarie Capital in Hong Kong. Daarvoor werkte hij voor Morgan Stanley in Londen en Azië.

Tot slot is Julie Wakkie deze zomer begonnen als hoofd van ECM Syndicate team. Julie brengt ruim 12 jaar ECM ervaring mee en komt over vanuit Londen waar zij werkte voor Unicredit.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.