Ads Top

BinckBank verkoopt fintechbedrijf Able

BinckBank verkoopt het fintech softwarebedrijf Able aan Topicus. Dat maakte de online bank vanochtend bekend bij de presentatie van de kwartaalcijfers. Able ontwikkelt oplossingen voor banken en verzekeraars op het gebied van vermogensbeheer, sparen en beleggen.

De verkoop is onderdeel van een strategische heroriëntatie die in 2015 is ingezet. Ook worden nieuwe diensten gelanceerd. Eind september werd Binck Comfort in Nederland geintroduceerd, een online gepersonaliseerde portefeuillebeheerdienst en streeft naar een optimale combinatie van risico en rendement.

BinckBank bereidt zich verder voor om in Spanje haar dienstverlening uit te breiden naar Engelstalige expats als nieuwe doelgroep.

BinckBank presenteerde vandaag licht verbeterde resultaten (pdf). Het gecorrigeerd resultaat na belastingen bedroeg 23,7 miljoen euro, uitkomend op een gecorrigeerde nettowinst van 0,36 per aandeel. De totale inkomsten over de eerste negen maanden van 2017 kwamen uiteindelijk 3 procent hoger uit op 110,3 miljoen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.