Ads Top

Eerste Beleggingsfonds in CryptoValuta

Vandaag lanceert BitCapital haar beleggingsfonds. Een fonds dat een positie in de 10 grootste Cryptomunten inneemt om vervolgens de ‘buy and hold’ methode te hanteren.

BitCapital oprichter en oud beurshandelaar Eron Pieren zegt: “Het idee van dit fonds is ontstaan nadat ik voor allerlei vrienden Cryptomunten moest aanschaffen omdat zij zelf niet wisten hoe. Met deze lage rente is er behoefte aan alternatieve beleggingen. Doordat ik de blockchain technologie vanaf het eerste moment volg was ik voor velen het logische aanspreekpunt. Beleggen in cryptomunten is een uiterst volatiele aangelegenheid en daarom ook niet zonder enig risico. Beleg met geld dat je kan missen is – zoals bij elke belegging –het advies dat ik geef.’

Voordelen van het participeren in BitCapital is dat BitCapital de risico’s spreidt. Buiten dat BitCap belegt in de 10 grootste munten (in plaats van slechts 1), gebruikt het ook de beste eWallets (ipv slechts 1) en de goedkoopste brokers. Partijen die allemaal al jaren actief zijn in de blockchain technologie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.