Ads Top

ING lanceert beleggen met de smartphone

ING introduceert de Mobiel Beleggen App. 24 uur per dag hebben gebruikers inzicht in hun beleggingsportefeuille en kunnen ze recente koersinformatie volgen. De afgelopen maanden hebben ruim 200 klanten al ervaring opgedaan met mobiel beleggen door het testen van de Mobiel Beleggen App. De app is zowel geschikt voor de iPhone als voor Android smartphones.

Met de app krijgen beleggers direct inzicht in hun historisch rendement via overzichtelijke grafieken. Bovendien kunnen gebruikers via een eenvoudige ‘watchlist’ hun favoriete beleggingsinstrumenten volgen.

ING heeft de Mobiel Beleggen App ontwikkeld in samenwerking met klanten. De afgelopen maanden werd de app getest door ruim 200 klanten. Gebruikers konden vanaf het begin suggesties doen om de app te verbeteren en ook na de lancering blijven we feedback van klanten gebruiken om de app continu te optimaliseren. Deze aanpak sluit aan op het agile principe dat ING binnen de gehele organisatie toepast: stapsgewijs verbetering realiseren op basis van de wensen van klanten en gebruikmakend van moderne technologie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.