Ads Top

Vodafone voegt PayPal toe als betaalmethode

Vandaag introduceert Vodafone Nederland mobiele betalingen via PayPal met Vodafone Wallet’s nieuwste functies. Hiermee kunnen Vodafone-klanten met hun Android-smartphone contactloos betalen bij iedere NFC-betaalterminal in Nederland. Met de dienst is het mogelijk om een PayPal-rekening te koppelen als betaalmiddel voor de wallet. Vodafone Wallet biedt betalingen, aanbiedingen en loyalty cards allemaal samen in één dienst en is nu beschikbaar in de Google Play Store. 

Gebruikers betalen snel en makkelijk door de Android-smartphone boven of links van de betaalautomaat te bewegen. Bedragen onder de 25 euro worden afgerekend zonder pincode. Afrekenen zonder internetverbinding en met uitgeschakeld scherm is mogelijk – zelfs met een lege accu kun je met je telefoon betalen. Gebruikers hebben in de app van Vodafone Wallet direct zicht op hun gedane transacties.

De Vodafone Wallet is de eerste mobiele portemonnee in Nederland die PayPal-betalingen ondersteunt. De dienst is onderdeel van een Europese samenwerking tussen Vodafone en PayPal. Nederland is na Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk het vijfde land waar het mogelijk is om een PayPal-rekening te koppelen aan Vodafone Wallet. Naast de samenwerking met Vodafone, blijft PayPal zijn aanwezigheid verstevigen in mobiel betalen om uiteindelijk het betaalmiddel te zijn van gebruikers in winkels, restaurants en andere locaties die contactloos betalen ondersteunen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.