Ads Top

ABN AMRO uitgeroepen tot Best Commodities Finance Bank

ABN AMRO is uitgeroepen tot ‘Best Commodities Finance Bank (global)’ tijdens de uitreiking van de prestigieuze Trade Finance Awards 2017 in The Guildhall in Londen. Daarnaast ontving ABN AMRO vijf prijzen in de categorie ‘Transactions - Deals of the Year’.

Het zakenblad Trade Finance, onderdeel van Euromoney, analyseert sinds 1983 de mondiale markten voor handels- en exportfinanciering. Handelsfinanciering heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een basisproduct – kredietbrieven – naar geavanceerde gestructureerde financiële oplossingen. De Trade Finance Awards werden op 29 maart 2017 voor de vijftiende keer uitgereikt.

ABN AMRO bedient klanten op het gebied van energie, grondstoffen en transport en biedt wereldwijd financiële en adviesdiensten aan klanten in sectoren als commodities, de scheepvaart, landbouw, olie & gas en offshore-diensten, de petrochemische industrie, metalen & mineralen en zware bouwmaterialen. Naast ons hoofdkantoor in Amsterdam hebben we kantoren in financiële en maritieme centra in verschillende tijdzones.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.