Ads Top

Eerste grote consumentencampagne voor de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer


De eerste grote consumentencampagne voor de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer is van start gegaan. Deze hypotheek werd in 2016 geïntroduceerd. De campagne start met een tv-commercial waarin de hoofdrolspelers uit de 60ste Even Apeldoorn Bellen reclame terugkeren.

De onlangs verschenen ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial ‘Hulk’ is het vertrekpunt voor alle grote productcampagnes van Centraal Beheer dit jaar. De Thuis Hypotheek commercial is de eerste in de reeks. Het gezin van Mark en Margreet is inmiddels terug in Nederland. En net verhuisd. Natuurlijk gebeurt er iets onverwachts en zien we de kenmerkende ‘Even Apeldoorn bellen’ knipoog terug.

De campagne benadrukt de voordelen van de Thuis Hypotheek. Angela Eijlander, manager Hypotheken: “In de commercial laten we zien dat je met de Thuis Hypotheek de zaken goed voor elkaar hebt en geld over kunt houden voor leuke dingen. Want je krijgt niet alleen bij aanvang een scherpe rente. Maar die rente daalt tussentijds ook nog bij aflossen. Dat gaat stapsgewijs. “

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.