Ads Top

Ook zelfstandig ondernemers kunnen voordelig lenen

Voor zelfstandig ondernemers is het afsluiten van een persoonlijke lening niet vanzelfsprekend. Ook al boeken ze al jaren op rij mooie cijfers. Kredietverstrekker Freo ziet dit graag anders. Daarom is het vanaf vandaag ook voor ondernemers mogelijk om een persoonlijke lening aan te vragen bij Freo.

Zelfstandig ondernemers lopen bij het zoeken naar een lening vaak tegen een muur aan. Ondanks goede jaarcijfers en vooruitzichten lukt het niet om een lening af te sluiten. En als ze al een aanbod krijgen, is de rente vaak onevenredig hoog. "Hier willen wij graag verandering in brengen", aldus Maartje Claassen-Eradus van Freo. "Veel ondernemers hebben al jaren een stabiel inkomen. Op basis hiervan zouden ze in aanmerking moeten kunnen komen voor een eerlijke lening. Vandaar dat wij vanaf nu ook leningen aanbieden voor ondernemers, met dezelfde voordelige rente (vanaf 4,2%) zoals die bij Freo voor iedereen geldt."

Zelfstandig ondernemers kunnen bij Freo alleen een persoonlijke lening met consumptief doel afsluiten. Voor een auto of studie bijvoorbeeld, of een lening om de verbouwing van hun kantoor aan huis te financieren. Er gelden wel enkele voorwaarden:
- Kredietnemers moeten minimaal 25 jaar of ouder zijn
- Kredietnemers moeten in het bezit zijn van een koopwoning
- Het bedrijf moet minimaal drie jaar bestaan
- Het bedrijf is een eenmanszaak, VOF of maatschap
- Het bedrijf is géén BV, NV of stichting

Ondernemers sluiten hun lening zelf af via de website van Freo. Snel en eenvoudig, zonder tussenkomst van bank of intermediair. Freo is de enige directe speler in de markt met deze rechtstreekse service voor ondernemers.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.