Ads Top

Eerste NHG-hypotheek voor zzp'er afgesloten door Delta Lloyd

Deze week is de eerste hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor zzp'ers afgesloten bij Delta Lloyd, als onderdeel van het initiatief van het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) om drempels te verlagen voor deze groep. Sinds 1 december is voor zzp'ers een verantwoorde en betaalbare hypotheek met NHG al na 12 maanden zelfstandigheid mogelijk. Voorheen moest men minimaal 3 jaar actief zijn als zelfstandige.

Ronald van der Velden en Kitiya Sonpraderm ontvingen op het kantoor van hypotheekadviseur Zorgeloosch bloemen uit handen van Dylan Dresens, directeur Beleid en Ontwikkeling bij het WEW en Daan Herber, key accountmanager bij hypotheekverstrekker Delta Lloyd.

Zelfstandigen kunnen sinds 1 december 2016 terecht bij SNS, Delta Lloyd, BLG Wonen, Aegon Hypotheken en RegioBank voor een hypotheek met NHG. Hiermee kan een woning gefinancierd worden met een koopsom tot Euro245.000 (vanaf 1 januari 2017). Andere geldverstrekkers kunnen ook aansluiten op dit initiatief. Zo start Woonfonds per 1 januari 2017 en kan men binnenkort ook bij NIBC Direct terecht.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.