Ads Top

ING uitgeroepen tot ‘Global Bank of the Year’

ING is verkozen tot beste bank van de wereld. Tijdens de uitreiking van de Best Bank Awards 2016 van The Banker mocht ING in totaal vier prijzen in ontvangst nemen. Naast Global Bank of the Year werd de bank ook uitgeroepen tot Beste Bank van 2016 in Nederland, België en West-Europa.

Op 7 december werden in Londen de jaarlijkse Best Bank Awards gepresenteerd door The Banker, onderdeel van de Financial Times. Er werden in verschillende categorieën prijzen uitgereikt. In voorgaande jaren werd ING al uitgeroepen tot Beste Bank van Nederland, België, Polen en West-Europa.
.
Vicevoorzitter van het Bestuur Bank Koos Timmermans, die aanwezig was bij de prijsuitreikingsceremonie, zei dat ING met de awards erkend wordt als een vooraanstaande bank die op de goede weg is in de snel veranderende wereld van vandaag. Met gepaste trots nam hij de prijzen in ontvangst: "Het is een eer om deze prijzen namens al mijn collega’s te mogen accepteren,” aldus Timmermans. “Ze zijn het resultaat van het harde werk dat al onze 52.000 medewerkers wereldwijd verrichten. Deze prijzen vormen een grote stimulans om te blijven innoveren en verbeteren zodat we onze klanten een onderscheidende beleving kunnen bieden.”

De jury beoordeelde meer dan 1.000 inzendingen van banken over de hele wereld op hun resultaten, prestaties en groei in het afgelopen jaar. Alle deelnemende banken moesten uitgebreide gegevens aanleveren met betrekking tot hun financiële prestaties, technologie, innovatie en marketinginitiatieven. In het eindoordeel zei The Banker: “Wij feliciteren ING met haar verkiezing tot beste bank van de wereld en van West-Europa van het jaar 2016. ING heeft gezonde resultaten laten zien in combinatie met een toonaangevende strategie van technologie-investeringen, innovatie en focus op klantenservice.

The Banker, onderdeel van de Financial Times, publiceert al sinds 1926 internationaal financieel nieuws en informatie. De publicatie is een belangrijke bron van informatie en analyse voor de financiële sector. De jaarlijks uitgereikte Bank of the Year Awards dienen als veel gebruikte graadmeter van het internationale bankwezen.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.