Ads Top

Nicole Stolk nieuwe secretaris-directeur DNB

N.C. (Nicole) Stolk treedt op 1 februari 2016 als secretaris-directeur in dienst bij De Nederlandsche Bank. Stolk (1969), momenteel werkzaam als plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van Veiligheid en Justitie, krijgt daarmee de leiding over het intern bedrijf van de Bank.

De secretaris-directeur, die de divisies Finance, beveiliging en services, ICT en de afdelingen Risicomanagement en strategie, Human Resources, Directiesecretariaat  en Communicatie onder haar hoede heeft, waakt over een effectieve besturing van de Bank. Voordat zij in 2012 plaatsvervangend secretaris-generaal werd, was Stolk hoofddirecteur dienst concernstaf en bedrijfsvoering bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.

Na haar studies geschiedenis en rechten in Leiden begon Stolk in 1991 haar loopbaan bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, waar ze negen jaar werkzaam was. Na drie jaar bij Deloitte te hebben gewerkt, keerde Stolk in 2003 terug naar de Rijksoverheid. Tot 2012 werkte ze in verschillende leidinggevende functies bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties. Daarna volgde de overstap naar het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.