Ads Top

Dure verzuimverzekeringen in de veiling

Verzuimkosten verzekeren via een veilingsysteem: een frisse nieuwe kijk op de zaak, volgens een eeuwenoud principe. In een maand tijd heeft het Sneeker verzekeringsbedrijf Octras niet minder dan 50 werkgevers talloze duizenden euro's laten besparen op een van de duurste bedrijfsverzekeringen.

In de vaak onduidelijke assurantiemarkt zorgt de Sneeker assuradeur sinds 1 oktober voor duidelijkheid en transparantie met het fenomeen verzekeringsveiling. Directeur Wilhelm de Haas: "We zien onze rol niet meer als de tussenpersoon die weinig meer doet dan provisie opstrijken. Integendeel. Provisie nemen we niet. Wel adviseren en begeleiden we de opdrachtgever naar de beste verzekering voor de beste prijs. De premies resulterend van ons veilingsysteem pakken daarbij altijd vele procenten gunstiger uit. Dus als het gaat om een kostbare verzuimkostenverzekering voor het personeel, laat de rekenmachine voor de werkgever behoorlijke lagere cijfers zien."

Verzekeringsveiling: het klinkt bijna als uitverkoop. Prijstechnisch is het dat ook, maar het gaat daarbij wel om maatwerk waar de klant om vraagt. Aan de hand van de wensen en eisen van de klant wordt de verzekeringsvraag in de veiling gebracht. Verzekeraars hebben vijf dagen de tijd om hun op maat gemaakte aanbiedingen te laten veilen. De hamer valt pas bij de acceptatie van het beste aanbod.

Werkgevers hebben tot 1 januari aanstaande de tijd om naar wens van verzuimkostenverzekeraar te veranderen. V

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.