Ads Top

'Week van de Belegger’ voor de beleggers van vandaag en morgen

Vanaf 14 tot en met 20 november vindt voor de eerste maal de ’Week van de Belegger’ plaats. Beleggen staat die week centraal voor een breed publiek. De week wordt op vrijdag 20 november afgesloten met de ‘Beleggersfair’ in de RAI in Amsterdam.

 Gedurende de Week van de Belegger wordt met landelijke activiteiten, inspirerende programma’s en bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis en informatie op het gebied van persoonlijke financiën. Door de actuele ontwikkelingen wordt de eigen financiële verantwoordelijkheid steeds belangrijker. Alleen blijkt de kennis over financiën beperkt. Daarom stelt De Week van de Belegger een breed publiek in staat om zich te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends.

De focus van de Week van de Belegger ligt op educatie en informatie. De Week biedt een gevarieerd en inspirerend programma voor iedereen die geïnteresseerd is in of affiniteit heeft met beleggen. Onder meer wordt de gong op maandag 16 november bij Euronext geluid, vinden er online seminars plaats, worden door het land workshops georganiseerd voor zzp’ers en ondernemers, is er een beleggerscompetitie, gaan bedrijven de dialoog aan met retail beleggers en krijgen scholieren en studenten voorlichting over beleggen. Tijdens de Week van de Belegger is er in diverse media, met verschillende invalshoeken, de gehele week aandacht voor beleggen. De organisatie is druk bezig met het rond maken van het programma. Op dit moment zijn er nog volop mogelijkheden voor andere projecten en organisaties om zich aan te sluiten.

De Week van de Belegger wordt op vrijdag 20 november afgesloten met hét beleggersevenement van Nederland: de Beleggersfair 2015.  Het evenement vindt plaats in de RAI in Amsterdam en biedt zowel mensen die voor het eerst kennis maken met beleggen als gevorderde beleggers een compleet, leuk en leerzaam programma. Van stands, snelcursussen beleggen, live trading, tips voor 2016 tot optredens van toonaangevende sprekers en beleggingsgoeroes. Kortom, de Beleggersfair is hét evenement voor de belegger van vandaag en morgen.

De Week van de Belegger én de Beleggersfair zijn een initiatief van TRIPLE i, Investment Publishers. De multimediale uitgever in de financiële branche neemt hiermee zijn verantwoordelijkheid om de betrokkenheid binnen de financiële markt, zo breed mogelijk, te versterken. NN Investment Partners, de grootste aanbieder van beleggingsfondsen in Nederland, is de hoofdsponsor van de Week van de Belegger en de officiële goudsponsor van de Beleggersfair. Rabobank, Flinter en BNP Paribas zijn de bronzen sponsoren van de Beleggersfair. Overige exposanten op de Beleggersfair zijn onder andere: Today’s Brokers, Think ETF’s, LeoMont, ACTIAM, Duurzaaminvesteren, Synvest en Scotch Whisky International.


Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.