Ads Top

Anderzorg al vier jaar goedkoopste zorgverzekeraar

Anderzorg is al vier jaar op een rij de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland, dit blijkt uit een onderzoek van Zorgverzekering.net. Dit is op basis van een maximaal eigen risico. Zorgverzekering.net heeft ook onderzocht wat de goedkoopste zorgverzekeraars zijn bij een minimaal eigen risico en bij een restitutiepolis. 

Zorgverzekering.net heeft van alle zorgverzekeraars in Nederland de premies van 2012 tot en met 2015 vergeleken. Hierbij werd een onderscheid gemaakt tussen de premies bij een minimaal eigen risico en een maximaal eigen risico. Uit de resultaten blijkt dat Anderzorg al vier jaar de goedkoopste zorgverzekeraar van Nederland is, gevolgd door CZdirect en ZEKUR. Hierbij is uitgegaan van een maximaal eigen risico.

Verzekerden die kiezen voor een minimaal eigen risico zijn het goedkoopst uit bij ZEKUR, een merk van Univé. ZEKUR biedt in deze categorie al vier jaar lang de laagste premie. "We gaan ons uiterste best doen om de premie ook dit jaar weer zo laag mogelijk te houden voor onze klanten" meldt een woordvoerder van Univé. De zorgverzekering van Bewuzt is een goede tweede en deelde deze plek dit jaar met de Zorg Select Polis van Univé.  

Naturapolissen zijn over het algemeen goedkoper dan restitutiepolissen. Omdat veel mensen waarde hechten aan vrije zorgkeuze, heeft Zorgverzekering ook onderzocht welke zorgverzekeraar de goedkoopste restitutiepolis aanbiedt. Afgelopen jaar was dit Kiemer, met een premie van €68,95 bij een maximaal eigen risico. In 2014 stond PNO Zorg op nummer één, in 2013 was dit Ditzo en in 2012 Energiek. Wanneer gekeken wordt naar de goedkoopste restitutiepolis bij een minimaal eigen risico, is Ditzo over het algemeen het goedkoopst. 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.