Ads Top

De nieuwe Stadspas: slimmer en makkelijker

Maar liefst 180.000 Amsterdammers hebben de nieuwe Stadspas ontvangen. Wanneer men door een laag inkomen geen geld heeft om leuke dingen te doen, - alleen, met vrienden of uw kinderen - dan kan men ook gebruik maken van de Stadspas.

De nieuwe pas is slimmer. Een maandbon is niet meer nodig. De aanbiedingen worden nu automatisch op de pas geladen. Bij de kassa wordt de pas gescand en is de aanbieding te zien. Voor sommige kortingen is het vaak alleen nodig de pas te laten zien.

Elke maand zijn er mooie aanbiedingen voor mensen met een laag inkomen. Deze staan in de krant Amsterdam, MUG en op deze site. Bijvoorbeeld voor 10 euro een meerbadenkaart te gebruiken bij vijf zwembaden. Of gratis een keer naar de film. Of twee keer naar de film. Want het is mogelijk om twee aanbiedingen per maand te verzilveren.

Voor alle Stadspashouders geldt dat ze gebruik mogen maken van kortingen op meer dan 250 activiteiten die staan in de kortingsgids. De kortingsgids is online te bekijken.

Het Stadspas team zoekt  altijd naar interessante last-minute aanbiedingen. Deze worden via de digitale nieuwsbrief bekend gemaakt. Stadspashouders kunnen zich aanmelden voor deze lastminute-nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.