Ads Top

Rabobank start met inloopmogelijkheid op het Ondernemersplein Almere

Vanaf 2 september zijn bedrijvenadviseurs van Rabobank Almere ook wekelijks op woensdag te vinden op het Ondernemersplein. Het Ondernemersplein in Almere is al ruim een jaar geleden van start gegaan. “Uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan ondernemers aan te bieden. Daar hoort, zeker voor ondernemers, ook financieel advies bij.” aldus Constance Buyne senior adviseur Economische Zaken en Paul Denninghoff van het Kenniscentrum Bedrijfsfinanciering. 

Thijs de Buck, manager MKB bij Rabobank Almere: “Voor ons een logische keuze om hier bij aan te sluiten. Het is voor ondernemers prettig dat ze ook direct hun bankzaken, van rekening tot financiering, kunnen regelen of om hulp of informatie kunnen vragen. Bovendien versterken we door samenwerking met de andere partijen op het Ondernemersplein elkaars kracht. Hier zijn de ondernemers bij gebaat. Zo wordt je als ondernemer altijd goed geholpen en weet je snel waar je aan toe bent.”

De inloopmogelijkheid is bedoeld voor zowel startende als gevestigde ondernemers en vindt elke woensdag plaats van 9.00 tot 17.00 uur.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.