Ads Top

Vernieuwde opleiding Fiscaliteit start aan faculteit UGent

Komend academiejaar start aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UGent de vernieuwde opleiding Master in de Bedrijfseconomie, afstudeerrichting fiscaliteit.

Door de groeiende complexiteit van de fiscale wetgeving en de grote impact van de fiscaliteit, zowel in de privésfeer als in het ondernemingsgebeuren, neemt de vraag naar fiscale deskundigen toe.

Om aan deze nood te beantwoorden, richt de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UGent vanaf september 2015 de gespecialiseerde master in de Bedrijfseconomie, afstudeerrichting Fiscaliteit in.

Door het aanbieden van een verdiepend programma, wil de opleiding voldoen aan de hoge eisen van werkgevers, alsook aan de toelatingsvoorwaarden voor het beroep van accountant en belastingconsulent op (inter)nationaal niveau (IAB).

De opleiding is toegankelijk voor studenten die in het bezit zijn van een academisch bachelor- of masterdiploma. Werkstudenten kunnen de studies over meerdere jaren spreiden. De opleiding komt in aanmerking voor financiering door de Vlaamse Gemeenschap, wat betekent dat het inschrijvingsgeld beperkt is tot het bedrag van het gewoon inschrijvingsgeld.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.