Ads Top

ABN AMRO beste brokerage firm Benelux

ABN AMRO komt in de jaarlijkse Extel survey naar voren als beste Benelux brokerage firm 2015. Aan deze survey doen wereldwijd 18.000 beleggers van ruim 2.600 vermogensbeheerders mee. ABN AMRO stijgt van een derde plaats vorig jaar naar de nummer één positie in 2015.

Door de jaren heen is de ranglijst van de Extel Survey uitgegroeid tot een kwaliteitsstandaard waarmee prestaties worden gemeten van partijen die opereren op de internationale aandelenmarkten. ABN AMRO scoort overall de eerste plaats in de Benelux en is in vrijwel alle onderliggende Benelux categorieën gestegen. Het equity research team steeg van de derde naar de tweede plaats. Het sales team staat, net als vorig jaar, bovenaan en sales trading handhaaft de derde plaats. Corporate access (road shows en conferenties) stijgt van de derde naar de eerste plaats.

De belangrijkste individuele prestaties staan op naam van Mutlu Gundogan (3e plaats Research), Bram Fiselier (2e plaats sales) en Daam-Martijn van Holst (2e plaats sales trading). Naast het faciliteren van de handel in aandelen voor institutionele beleggers, bestaat de dienstverlening van ABN AMRO binnen Capital Markets Solutions onder meer uit aandelenresearch, corporate access, beleggingsadvies, corporate broking en de executie van kapitaalmarkttransacties.

“We zijn erg trots op dit resultaat en beschouwen dit als een erkenning van de uitstekende prestaties die we hebben neergezet. Het is eervol dat beleggers uit verschillende delen van de wereld ABN AMRO beschouwen als de meest toonaangevende broker in de Benelux. We hebben in de afgelopen vijf jaar buitengewoon goed gepresteerd in equity franchise. Deze prijs is een bevestiging van de sterke positie die we hebben opgebouwd”, zegt Ferdinand Vaandrager, Hoofd Market Sales van ABN AMRO.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.