Ads Top

ING introduceert digitaal Incassomachtigen voor online betalen

ING lanceert vandaag als eerste bank in Nederland digitaal Incassomachtigen voor haar klanten. Bedrijven en overheidsinstanties kunnen hiermee hun klanten betrouwbaar met een digitale incassomachtiging online laten betalen.

Machtigingen en verificaties voor incasso´s gaan nu vaak nog via papier en per post. Met de nieuwe bankdienst, die wordt gelanceerd onder de naam Incassomachtigen, kunnen bedrijven en instellingen die bij ING bankieren deze nieuwe, betrouwbare digitale machtigingsmethode aanbieden op hun webpagina voor zowel doorlopende als eenmalige incasso´s. Daarbij vindt de machtiging en verificatie via de bank online plaats, zodat er geen papieren machtiging meer nodig is.

”De wensen en behoeften van onze klanten zijn uitgangspunt voor het ontwikkelen van onze producten en diensten“ zegt Annerie Vreugdenhil, directeur Zakelijk bij ING. ”We zien in toenemende mate dat consumenten en bedrijven 24/7 online zijn en behoefte hebben aan betaalmethodes en services die daarbij passen. ING stemt haar dienstverlening daarop af. Met Incassomachtigen kunnen ondernemers, van webwinkel tot energieleverancier, hun klanten met snellere en gemakkelijkere online betalingen nog beter bedienen.”
.
Naast het gebruiksgemak voor consumenten biedt Incassomachtigen bedrijven en instellingen die bij ING bankieren de mogelijkheid om hun online incassoproces efficiënter in te richten. Zo besparen zij de kosten die gepaard gaan met een papieren machtiging en vermijden zij de onzekerheid van de huidige vormen van online machtigen. In veel gevallen zijn deze niet rechtsgeldig. De digitale incassomachtiging heeft namelijk dezelfde rechtsgeldigheid als de papieren machtiging.
.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.