Ads Top

ING maakt mobiel betalen in de winkel mogelijk

Deze zomer introduceert ING mobiel betalen: contactloos betalen met de mobiele telefoon. ING-klanten met een NFC Android Smartphone vanaf versie 4.4 KitKat en hoger kunnen vanaf dat moment hun portemonnee thuis laten en met de mobiele telefoon betalen. Vandaag start ING met de laatste testfase onder een groep medewerkers. Zij doen de eerste ervaring op met de Mobiel Betalen app die contactloos betalen mogelijk maakt, voordat deze landelijk wordt uitgerold.  Met deze introductie zet ING de volgende stap in gemakkelijker en sneller betalen voor consument en winkelier.

ING maakt mobiel betalen mogelijk voor een brede selectie smartphones van verschillende merken. Daarmee biedt ING een groot aantal klanten de mogelijkheid om de mobiele telefoon te gebruiken voor betalingen in winkels. ING klanten die nu al gebruik maken van de Mobiel Bankieren App en een geschikte Android smartphone hebben kunnen later deze zomer direct mobiel betalen door de nieuwe ING Mobiel Betalen app te downloaden en deze te activeren met hun mobiele pincode.

Contactloos betalen met de mobiel is mogelijk bij ruim 80.000 betaalautomaten in winkels, op stations en in bedrijfsrestaurants. Klanten van ING kunnen al ervaring opdoen met contactloos betalen via de Betaalpas. Ruim 6,5 miljoen Betaalpassen van ING zijn inmiddels hiervoor geschikt. Tot en met mei werd door ING klanten al ruim 13 miljoen keer op deze manier betaald.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.