Ads Top

Aegon maakt prijs bekend van achtergestelde lening

Aegon maakt de prijs bekend van een achtergestelde lening van 700 miljoen euro. De lening kan voor het eerst worden afgelost op 25 april 2024 en loopt af op 25 april 2044. De coupon zal 4% bedragen tot aan de eerste aflossingsdatum op 25 april 2024 en wordt daarna variabel. Aegon zal de netto-opbrengst van de uitgifte gebruiken voor algemene doeleinden, waaronder de mogelijke herfinanciering van uitstaande schuld.
Naar verwachting geven Standard & Poor's, Moody's en Fitch de lening een rating van respectievelijk BBB, Baa2 en BBB. De lening zal naar verwachting voldoen aan Tier 2 criteria onder Solvency II.
De lening zal worden uitgegeven onder het basisprospectus van Aegon. Er zal een verzoek worden ingediend voor een notering van de lening aan NYSE Euronext in Amsterdam. Aegon verwacht dat de plaatsing van de lening op 25 april 2014 zal worden afgerond, waarna deze naar verwachting wordt toegelaten tot de handel op NYSE Euronext in Amsterdam. Een kopie van de documentatie over de aanbieding (inclusief het basis-prospectus en de definitieve voorwaarden) is te vinden op de corporate website van Aegon, aegon.com [http://www.aegon.com/en/Home/Investors/Managing-capital/Debt-Programs ].

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.