Ads Top

Delta Lloyd Groep kiest voor Wielsma Internationale Autoservice

Delta Lloyd Groep heeft een overeenkomst gesloten met Wielsma Internationale Autoservice voor de berging van vrachtauto’s, lading en getrokken materieel. De nieuwe samenwerking zorgt voor een kwalitatief betere en efficiëntere uitvoering van berging en repatriëring in binnenland en buitenland. Dit zorgt niet alleen voor een hogere klanttevredenheid, maar ook voor minder kosten en een lagere schadelast. De overeenkomst geldt voor de verzekeringslabels Delta Lloyd en ABN AMRO Verzekeringen.
Wielsma beschikt over een geavanceerde bergingsvloot, waaronder speciale diepladers en extra zware bergingskranen op haar bergingsvoertuigen. Daarnaast is de inzet van vervangende trekkers in de nieuwe overeenkomst opgenomen. Hierdoor is het in veel gevallen mogelijk dat de vervoerder alsnog de goederen op de juiste locatie en tijdstip kan leveren.
Verzekerden, tussenpersonen en volmachtkantoren maken inmiddels volop gebruik van deze dienstverlening via de alarmnummers van Delta Lloyd en ABN AMRO Verzekeringen. Klanten worden op de alarmcentrale 24 uur per dag 7 dagen per week geholpen in heel Europa.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.