Ads Top

Franchisenemers De Hypotheker leggen eed en belofte financiële dienstverlening af

Alle franchisenemers van De Hypotheker hebben in aanwezigheid van de directie van De Hypothekers Associatie de eed of belofte afgelegd voor personen die werkzaam zijn in de financiële dienstverlening. Hiermee loopt De Hypotheker vooruit op de wettelijke verplichting hiertoe.
Sinds 1 januari 2013 dienen bestuurders en commissarissen van alle financiële instellingen in Nederland een beroepseed af te leggen. Hun medewerkers zullen hen daarin in de toekomst volgen. De eed of belofte geldt voor bankiers, verzekeraars, beleggingsinstellingen, pensioenfondsen, financiële tussenpersonen en nog meer financiële dienstverleners.
Met het afleggen van de eed of belofte verplichten de franchisenemers van De Hypotheker zich er onder meer toe hun functie op zorgvuldige en integere wijze uit te oefenen, het belang van de klanten centraal te stellen en relevante wet- en regelgeving na te leven. “De Hypotheker heeft er bewust voor gekozen haar franchisenemers nu al de eed of belofte te laten afleggen. Wij beschouwen dit namelijk als een wezenlijk onderdeel van integer handelen: één van de vier kernwaarden van onze onderneming”, aldus Paul van der Meijs, directievoorzitter van De Hypotheker.

 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.