Ads Top

Verzekeraar biedt verzekeringsvorm-met-goede-doelen aan

Deze week introduceert verzekeraar Morgen Verzekert een nieuwe vorm van verzekeren aan. Particulieren en bedrijven kiezen bij het sluiten van een verzekering voor een goed doel dat hij of zij willen steunen via website: Morgenverzekert.nu.
Morgen Verzekert doneert 20% van haar kostenopslag aan het goede doel. De klant van Morgen heeft keuze uit 75 goede doelen. "Goede doelen reageren overwegend positief op het nieuwe initiatief. Gebleken is dat sommige organisaties nog een beetje koud water vrees hebben, hetgeen zeer begrijpelijk is door de recentelijke berichtgevingen over het anti-strijkstokbeleid bij fundraisers", aldus initiatiefnemer Roelof Bisschop. Morgen Verzekert garandeert dat het volledig transparant is over haar beloningen en de donaties aan de goede doelen. Goede doelen ontvangen een keer per kwartaal een overzicht van de donaties.
Door verregaande automatisering kan men in 4 stappen een verzekering afsluiten en ook weer dagelijks opzeggen. Het proces van accepteren van een polis is volledig geautomatiseerd. Hierdoor is het mogelijk verzekeringen aan te bieden tegen scherpe premies en bovengemiddelde dekkingen. Morgen Verzekert verstuurt digitale polissen en communiceert met haar klanten via email of de website. Via een persoonlijk digitaal dossier worden klanten in staat gesteld alle polissen in te zien, alle schaden op de voet te volgen en alle correspondentie rustig te bekijken.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.