Ads Top

Boetevrij aflossen tot WOZ-waarde bij Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden maakt het huiseigenaren mogelijk de hypotheekschuld boetevrij af te lossen tot de actuele WOZ-waarde van de woning. Of klanten nu willen aflossen uit eigen middelen of vanuit een schenking, Nationale-Nederlanden helpt al haar hypotheekklanten waarvan de actuele WOZ-waarde lager is dan de hypotheeksom. Door extra af te lossen komen het hypotheekbedrag en de waarde van de woning meer met elkaar in evenwicht.
Deze maatregel gaat in op 1 november 2013 en geldt vooralsnog tot 1 januari 2015 voor alle hypotheekvormen bij Nationale-Nederlanden. Door extra af te lossen komen het hypotheekbedrag en de waarde van de woning meer met elkaar in evenwicht en staat de woning niet meer ‘onder water’. Dat kunnen klanten doen zonder extra kosten. Ook blijft de mogelijkheid bestaan om jaarlijks boetevrij tot 10% extra af te lossen.
Een klant die ‘onder water’ staat met de hypotheek, loopt meer dan gemiddeld risico om in de problemen te komen. Daarom is het verstandig om dit te bespreken met een financieel adviseur. De klant krijgt hierdoor beter inzicht in de risico's en mogelijke maatregelen. Samen met een adviseur kan een klant bepalen wat, gezien zijn persoonlijke financiële situatie, de beste oplossing is.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.