Ads Top

BUX breidt uit: Italië achtste Europese markt

BUX zet de volgende stap in zijn Europese uitbreiding en lanceert vandaag de mobiele beleggingsapp BUX Zero in Italië.

Met de introductie van de alles-in-één beleggingsapp in Italië, is BUX Zero beschikbaar in acht Europese markten.

Een kleine zes maanden geleden begon BUX met het aanbieden van fractioneel beleggen en crypto, naast het al bestaande aanbod van aandelen en ETF’s. En vanaf vandaag maakt het bedrijf beleggen toegankelijker voor een grotere groep Europeanen.

Met het beleggingsplan kunnen klanten van BUX Zero maandelijks kleine bedragen beleggen. Elk plan kan worden afgestemd op de persoonlijke financiële situatie en langetermijndoelstellingen van de belegger. Met behulp van het beleggingsplan kunnen gebruikers van de app al vanaf 10 euro beleggen in aandelen en ETF’s.

Sinds kort kunnen klanten van BUX Zero ook fractioneel beleggen in meer dan 30 Amerikaanse aandelen en ruim 150 ETF's met een eigen beleggingsplan. Binnenkort zal dat aanbod verder worden uitgebreid. Fractioneel beleggen heeft als grote voordeel dat het beleggingsbudget van de belegger bepaalt hoeveel de belegger maandelijks kan beleggen, in plaats van de prijs van het aandeel. Daarmee kunnen gebruikers van de app ook met kleine bedragen beleggen in aandelen die individueel honderden of zelfs duizenden euro’s kunnen kosten.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.