Ads Top

Aegon benoemt Pauline Derkman tot directeur Workplace Solutions

Pauline Derkman is benoemd tot managing director Workplace Solutions van Aegon Nederland. Zij trad per 12 mei in dienst. Haar benoeming is een belangrijke stap in de strategie van Aegon Nederland om bedrijven geïntegreerde oplossingen te bieden op het gebied van pensioenen en sociale zekerheid.

Derkman (1972) was vanaf 2019 directeur Leven en Pensioen bij a.s.r., waar zij in 2012 startte als Chief Operational Officer Bancair voor de afdelingen Sparen, Beleggen en Hypotheken. Vanaf 2014 heeft Pauline diverse leidinggevende posities binnen het levenbedrijf vervuld, waarbij zij onder meer verantwoordelijk was voor de strategie van dit bedrijfsonderdeel en de integratie van Generali Leven, VVAA Leven en Loyalis. Voor haar overstap naar a.s.r. werkte Pauline bij ING, waar zij diverse staf- en management functies vervulde. Pauline is opgeleid als registeraccount.

Workplace Solutions richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en is goed gepositioneerd om in te spelen op de aanstaande wijzigingen in het pensioenstelsel en klanten relevante, toekomstbestendige oplossingen te bieden. Door nauwere onderlinge samenwerking en focus op de veranderende behoefte van de klant wil het bedrijfsonderdeel blijven groeien en innoveren binnen de strategische koers van Aegon Nederland. Workplace Solutions bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.