Ads Top

Bits of Stock haalt geld op voor vermogensopbouw jongeren

De Amsterdamse fintech Bits of Stock haalt meer dan 4 miljoen euro op in een seed-investeringsronde. De startup werkt met e-commerce partners waarbij gebruikers automatisch bij elke aankoop een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen in de vorm van een fractioneel aandeel.

Momenteel is de app alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Nederland. Met de investering breidt Bits of Stock het team en het aanbod verder uit.

Het Amsterdamse bedrijf haalt de 4,2 miljoen euro op bij onder meer het Nederlands-Britse Keen Venture Partners (bekend van Crisp) en het Amerikaanse Yellow Accelerator-programma van Snap Inc. (Snapchat).

Keen en Snap sluiten aan bij een prominente groep angel-investeerders die Bits of Stock eerder ontdekten. De groep bestaat uit Shane Happach (CEO Mollie), Dick Boer (oud-directeur Ahold), Arun Sundararajan (Professor NYU Stern), David Vismans (CPO Booking.com) en Kalo Bagijn (oprichter Brand New Day en Binck Bank).

Met de financiering wil Bits of Stock ruim 200 nieuwe merken aantrekken. Momenteel maken 60 merken actief gebruik van het platform, waaronder Apple, KFC, Adidas, Levi’s, Popeyes, Spotify en Netflix.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.