Ads Top

4 op de 5 overstappers kiest voor aanvullende zorgverzekering

80 procent van de overstappers via de Zorgvergelijker van de Consumentenbond sluit een aanvullende verzekering af. De tandartsverzekering is daarbij de meest gekozen aanvullende dekking. De Consumentenbond raadt consumenten aan om de komende dagen nog goed te kijken naar hun lopende zorgverzekering.

Ook voor mensen die tevreden zijn met hun huidige verzekering, is het belangrijk om te na te gaan of er veranderingen zijn. Er kunnen bijvoorbeeld wijzigingen zijn in de ziekenhuizen en zorgverleners die de zorgverzekeraar voor volgend jaar heeft gecontracteerd. Dat geldt vooral voor verzekerden met een naturapolis. Zij moeten een deel van de rekening zelf betalen als ze gebruik maken van een niet-gecontracteerde zorgverlener.

Vorig jaar sloot een derde van de overstappers pas op 30 of 31 december een nieuwe zorgverzekering af via de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Consumenten die willen overstappen, moeten uiterlijk 31 december hun lopende verzekering opzeggen. Als ze direct een nieuwe verzekering afsluiten, zegt de nieuwe verzekeraar de oude verzekering op. Consumenten die hun verzekering uiterlijk 31 december hebben opgezegd, kunnen tot en met 31 januari een nieuwe verzekering afsluiten.

1 opmerking:

 1. Do you need Personal Finance?
  Business Cash Finance?
  Unsecured Finance
  Fast and Simple Finance?
  Quick Application Process?
  Finance. Services Rendered include,
  *Debt Consolidation Finance
  *Business Finance Services
  *Personal Finance services Help
  contact us today and get the best lending service
  personal cash business cash just email us below
  Contact Us: financialserviceoffer876@gmail.com
  call or add us on what's app +918929509036

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.