Ads Top

MijnGeldzaken app nu beschikbaar

MijnGeldzaken.nl lanceert een mobiele app (op Android en iOS) als aanvulling op de website waarmee mensen zelfstandig controle houden over de huidige en toekomstige financiële situatie.

Met de nieuwe app ziet de gebruiker in één oogopslag of de bestedingen nog in lijn zijn met het opgestelde budget en hoeveel er nog te besteden is. Daarbij wordt rekening gehouden met de nog te betalen vaste lasten.

De ‘Dagelijkse uitgaven teller’ helpt voorkomen dat de gebruiker in verleiding komt om te veel uit te geven. Dankzij PSD2 en automatische categorisatie van transacties is de app altijd actueel.

MijnGeldzaken.nl is opgericht in 2012 met de overtuiging dat consumenten zelf de regie moeten kunnen voeren over de persoonlijke financiën en daarvoor de juiste instrumenten moeten hebben. Via MijnGeldzaken.nl wordt als eerste onafhankelijke platform inzicht geboden in de persoonlijke financiële situatie met een huishoudboekje, uitgebreide financiële planning en online persoonlijk advies via een netwerk van gekwalificeerde financieel adviseurs. Het motto is: ’Zelf doen waar het kan, advies wanneer het moet’. MijnGeldzaken.nl is er in een gratis en in een betaalde variant.
 

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.