Ads Top

Fintech-vermogensbeheerder Semmie haalt €3,5 miljoen groeigeld op

De Amsterdamse fintech-vermogensbeheerder Semmie heeft 3,5 miljoen opgehaald. Het bedrijf wil dat gaan gebruiken voor de groei van de Assets under Management. Hierbij richt de Amsterdamse vermogensbeheerder zich in eerste instantie op portefeuilles met beleggers met een belegd vermogen van tussen de 500 en 250.000 euro.

Door striktere eisen voor compliance, toenemende concurrentie tussen vermogensbeheerders en de wens voor digitalisatie vanuit de klant is het voor veel vermogensbeheerders steeds lastiger om hun klanten in dit segment op een rendabele manier te bedienen.

Het platform biedt een volledige front-end- en middleware-oplossing. Op basis hiervan kunnen nieuwe klanten volledig in-app (iOS en Android) stortingen doen, meldingen ontvangen, contact opnemen en hun beleggingen inzien en beheren.

Semmie werkt met een lage minimale inleg van 500 euro en kent geen verborgen kostenpercentages. Het rekent slechts de lage, vooraf gecommuniceerde, fee van 0,7 procent. Daar komt nog 0,26 procent aan fondskosten bij.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.