Ads Top

ABN AMRO Ventures vergroot fonds naar 150 miljoen

ABN AMRO heeft zijn corporate venture capital fonds ABN AMRO Ventures verder vergroot van 100 miljoen naar 150 miljoen euro. Het is de derde uitbreiding van het fonds sinds de oprichting in oktober 2015.

De uitbreiding van het fonds onderstreept opnieuw de vastberadenheid van ABN AMRO om de digitale transformatie van de bank verder te versnellen en de groeikansen van ABN AMRO Ventures in het internationale (fin)tech ecosysteem.  

Sinds de start van het fonds investeerde ABN AMRO Ventures in totaal 15 innovatieve ondernemingen en was er in het verleden 1 succesvolle exit. In 2020 zijn er 6 nieuwe bedrijven toegevoegd aan de portfolio en zijn 4 vervolg investeringen gedaan om verdere groei te ondersteunen. Hiermee heeft het fonds een stevige plek verworven in het internationale ecosysteem van investeerders, ontwikkelaars en ondernemingen in de (fin)tech gemeenschap.

ABN AMRO Ventures is het corporate venture fonds van ABN AMRO dat in (fin)techs investeert. Het richt zich op innovatieve bedrijven die zich specialiseren in de digitalisering van financiële producten, diensten en infrastructuur.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen al uw ambities waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rentevoet - Goede rentevoet.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.