Ads Top

ABN AMRO Ventures vergroot fonds naar 150 miljoen

ABN AMRO heeft zijn corporate venture capital fonds ABN AMRO Ventures verder vergroot van 100 miljoen naar 150 miljoen euro. Het is de derde uitbreiding van het fonds sinds de oprichting in oktober 2015.

De uitbreiding van het fonds onderstreept opnieuw de vastberadenheid van ABN AMRO om de digitale transformatie van de bank verder te versnellen en de groeikansen van ABN AMRO Ventures in het internationale (fin)tech ecosysteem.  

Sinds de start van het fonds investeerde ABN AMRO Ventures in totaal 15 innovatieve ondernemingen en was er in het verleden 1 succesvolle exit. In 2020 zijn er 6 nieuwe bedrijven toegevoegd aan de portfolio en zijn 4 vervolg investeringen gedaan om verdere groei te ondersteunen. Hiermee heeft het fonds een stevige plek verworven in het internationale ecosysteem van investeerders, ontwikkelaars en ondernemingen in de (fin)tech gemeenschap.

ABN AMRO Ventures is het corporate venture fonds van ABN AMRO dat in (fin)techs investeert. Het richt zich op innovatieve bedrijven die zich specialiseren in de digitalisering van financiële producten, diensten en infrastructuur.

Geen opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Mogelijk gemaakt door Blogger.