Ads Top

ABN AMRO MeesPierson voegt voor 2021 risico toe aan de beleggingsportefeuille

ABN AMRO MeesPierson publiceert haar beleggingsstrategie voor 2021: ‘De grote herstart’. Daarin staat beschreven dat de bank wereldwijd economisch herstel vanaf het tweede kwartaal verwacht maar met onzekerheid op de korte termijn.

De private bank spreekt de verwachting uit dat er vanaf het tweede kwartaal van 2021 een aanhoudend wereldwijd economisch herstel zal plaatsvinden. In dit scenario gaat ABN AMRO MeesPierson ervan uit dat er een coronavaccin beschikbaar komt en dat overheden de economie blijven ondersteunen.

De bank onderkent dat het herstelperspectief in schril contrast staan met de verslechterende vooruitzichten voor de korte termijn: De tweede coronagolf zal voor veel ontwikkelde economieën in het laatste kwartaal van 2020 tot krimp leiden. Het is echter belangrijk vooruit te kijken, óók omdat een aantal zaken structureel veranderd zijn. Zo heeft de pandemie een aantal trends versneld, zoals de daling van de rente naar niveaus rond de nul of zelfs daaronder. Dit dwingt beleggers om te kiezen voor risicovollere beleggingen, nu verwachte rendementen lager zijn dan in het verleden.

1 opmerking:

 1. Hallo dames en heren, heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, persoonlijke lening, hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leendiensten, waaronder langlopende en kortlopende leningen. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang direct een reactie.

  Wij zijn een uitgebreide financiële dienstverlener en we zijn toegewijd om u te helpen bij het vervullen van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan individuen en bedrijven op de meest effectieve en snelste manier.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - u beslist hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle directe financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibel rentepercentage van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages
  * Flexibele terugbetaling - u krijgt de kans om de terugbetalingsdatum te kiezen, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een periode van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online applicatie.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop een kans niet mis door gebrek aan geld. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening, omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over ons kredietaanbod kunt u ons uw kredietaanvraag sturen via:
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Tussenpersonen / Consultants / Makelaars zijn welkom om hun klanten mee te brengen en zijn 100% beschermd. In alle vertrouwen werken we samen voor de voordelen van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.