Ads Top

Nieuwe WHOA-financiering voor MKB-ondernemers in financieel zwaar weer

Zodra de steunmaatregelen van de overheid stoppen, komen naar verwachting duizenden MKB-ondernemers in acute problemen.

Een uitweg voor deze ondernemers is de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) die op 1 januari van kracht wordt. Hiermee worden alle schulden die het bedrijf heeft gesaneerd en afgekocht. KieVieK Finance introduceert nu de WHOA-financiering.

De WHOA ziet toe op ondernemingen die vanwege een te zware schuldenlast dreigen om te vallen, maar beschikken over levensvatbare bedrijfsactiviteiten. Doel is het reorganiserend vermogen van deze ondernemingen te versterken. Schuldeisers kunnen door de rechtbank gedwongen worden mee te werken aan een akkoord. De bedoeling van deze nieuwe wet is om bedrijven in financieel zwaar weer te helpen.

Voor dat saneren en afkopen van schulden is echter wel geld nodig. 'De banken zullen echter niet staan te trappelen van ongeduld om de afkoop van de homologatie te financieren. Zij worden immers ook meegenomen in het onderhandse akkoord en zullen vaak fors moeten afschrijven op hun rekening courant krediet en leningen', aldus Eric Pouw van KieVieK Finance uit Almere.

Het bedrijf is al jaren financier van het doorstarten van (bijna failliete) ondernemingen. KieVieK onderhandelt met banken, crediteuren, belastingdienst en curatoren over de doorstart en stelt financiering beschikbaar aan de ondernemer wiens bedrijf failliet is gegaan.

Door gebruik te maken van de WHOA kan een mkb-ondernemer een faillissement voorkomen. Met een WHOA-financiering van KieVieK Finance wordt vervolgens het voortbestaan van het bedrijf gegarandeerd.

2 opmerkingen:

 1. Hallo en welkom bij Spotlight Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een kredietadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je voor verschillende doeleinden een lening nodig? als uw antwoord ja is, raad ik u aan om contact op te nemen met mijn kantoor via | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan, want we bieden uitstekende leendiensten over de hele wereld.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest.Voor individuen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​eigen vermogen te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente. rente, onvoldoende onderpand, verhouding tussen schuld en inkomen, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u maar wilt

  Wij bieden 24 uur leendiensten van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotlightglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met de financiering van het WHOA traject is KieVieK Finance uniek.

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.